Leuk je te ontmoeten

Hi ik ben Veerle van den Nouwland, leuk je hier te ontmoeten en welkom bij Closer2nature lifestyle. Tot enkele jaren terug werkte ik als advocaat en runde mijn eigen advocatenkantoor nabij Brugge. In die periode werd ik gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte. Dit betekende dat stress - een kenmerk van mijn advocatencarrière - plots mijn grootste vijand werd.

Net als vele anderen moest ik eerst tegen een muur oplopen voordat ik echt begreep hoe belangrijk het is om naar mijn lichaam te luisteren. Mijn diagnose was de aanleiding die ik nodig had om op zoek te gaan naar manieren om te ontstressen en meer balans in mijn leven te creëren.

Hierdoor ontdekte ik yoga, yoga nidra, meditatie en de voordelen ervan. Yoga maakt nu deel uit van mijn dagelijkse bezigheden, zowel persoonlijk als professioneel. Via Blossom with Veerle help ik vrouwen om zich dagelijks te ontspannen.

Toen ik me verdiepte in yoga, begon ook mijn reis naar een radicaal nieuwe en andere levensstijl, waarbij ik de ratrace achter me liet en meer ging doen waar ik van hield.

Tijdens deze reis verdiepte ik me in duurzamer en minimalistischer leven, had ik een sterke drang om creatief bezig te zijn en te vertoeven in de natuur. Ik stak zelfs opnieuw de handen in de klei en en verdiepte me in het gedrag van honden.

In die periode kwamen mijn man en ik tijdens onze vakantie ook terecht op de biologische farm van Aloe vera de Mallorca.

Tijdens een begeleid bezoek leerden we over de kracht van aloe vera sap en hoe dat sap als basis gebruikt wordt voor verzorgingsproducten. We waren onmiddellijk verkocht en wilden graag weten waar we deze producten konden kopen. Wanneer bleek dat er geen verdeler was in België, hebben we ons kandidaat gesteld en van het een kwam het ander, zoals ze bij ons zeggen.

Wanneer me echter gevraagd werd wat ik nu eigenlijk deed kwam ik uit op en en en, wat eigenlijk niet onlogisch is, gezien ik een creatieve generalist ben. Het werd echter tijd om er een naam op te plakken dus ging ik op zoek naar de rode draad en so closer2nature lifestyle was born.Dit zijn enkele van mijn favorieten

I can't wait to serve you

Ben je ook geïnteresseerd in een closer2nature lifestyle?

Ik vertel je er graag meer over en deel ook graag de producten die ik onderweg ontdek.

Tell me more about the products