Beter voor je huid zorgen

Beter voor je huid zorgen: 6 goede aloë vera voornemens

Het begin van een nieuwjaar gaat samen met het maken van nieuwe voornemens. Vaak willen we dan ons leven beteren en gezonder gaan leven maar het is ook belangrijk om  het ‘beter voor onze huid te zorgen’ aan ons lijstje toe te voegen. Het is immers het grootste orgaan in ons lichaam en verdient dus de beste zorg.

In dit artikel wil ik je laten zien hoe aloë vera, een natuurlijk ingrediënt dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor huidverzorging ,je kan helpen om dit goede voornemen waar te maken.

Hydratatie is de sleutel tot een gezonde huid

Een van de belangrijkste goede voornemens die je kan maken is om te zorgen dat je huid voldoende gehydrateerd blijft. Voldoende water drinken om je huid van binnenuit te hydrateren is dan ook de boodschap.
Daarnaast kan je je huid ook van buiten uit helpen door aloë vera gezichtscrèmes te gebruiken. Aloë vera is immers een uitstekende natuurlijke vochtinbrenger.
Aloë vera helpt de huid om vocht vast te houden en voorkomt uitdroging.
Begin je dag met een Aloë Vera gezichtscrème om je huid gehydrateerd te houden gedurende de dag en help je huid s nachts een handje door wanneer je huid herstelt dit te ondersteunen met de kracht van aloë vera.

Help je huid herstellen na blootstelling aan de zon

Het kalmeren van je huid nadat deze is blootgesteld aan de zon mag ook niet op je lijstje met goede voornemens ontbreken.  Aloë Vera is alom gekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van zonnebrand.

Overweeg het gebruik van een Aloë Vera aftersun gel om je huid te kalmeren na blootstelling aan de zon.

Gezonde voeding voor een stralende huid

Een gezonde voeding is essentieel voor een stralende huid. Heb je er al aan gedacht om Aloë Vera sap toe te voegen aan je dagelijkse voeding om te profiteren van de vele voedingsstoffen en antioxidanten die het bevat?

Minimaliseer stress voor een stralende teint

Stress kan een negatieve invloed hebben op je huid. Stress proberen te verminderen hoort dan ook zeker op het lijstje met goede voornemens!

Heb je een geïrriteerde huid? Aloë Vera kan helpen bij het kalmeren een geïrriteerde huid en kan zelfs helpen bij de behandeling van huidaandoeningen die verergerd worden door stress, zoals acne en eczeem.

Peel je huid regelmatig voor een gladde huid

Peeling van je huid helpt dode huidcellen te verwijderen en bevordert een gladdere teint en is dus een belangrijk onderdeel van je huidverzorging.

Overweeg zeker het gebruik van een Aloë Vera peeling. Aloë Vera heeft van nature ontstekingsremmende eigenschappen, wat het geschikt maakt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Wist je trouwens dat de peeling van Aloë vera de Mallorca  olijfpitmeel gebruikt voor een zachte gezichtsreiniging zonder het gebruik van zuren of microplastics?

Verwen jezelf en je huid met  Aloë Vera maskers

Last but not least, een leuk goed voornemen is ook om alvast wat tijd in te plannen om niet alleen jezelf maar ook je huid te verwennen.

Een Aloë vera huid of haarmasker geeft je huid en haar dat tikkeltje extra, een boost van al de goede eigenschappen van deze opmerkelijke plant en voor jezelf een moment van ontspanning.

Prik alvast een tijdstip in je agenda.

 

Kortom, Aloë vera is een ware bondgenoot in je huidverzorgingsroutine en kan je helpen om goed voor je huid te zorgen.

Ga voor een gezonde, gehydrateerde en stralende teint, maak goede voornemens die je huid zullen verwennen en verzorgen en laat je huid dit jaar stralen.

 

Terug naar blog