ONTDEK WAAR JE PRODUCT vandaan komt

De Aloe vera producten die wij bij Closer2nature lifestyle verkopen zijn allen afkomstig van de biologische farm "Aloe vera de Mallorca".

Deze biologische boerderij is gelegen in Santa Margalida, het noordoosten van Mallorca.

Op farm worden aloe vera producten van topkwaliteit gemaakt en dat begint allemaal op het veld waar de aloe vera plant met zorg wordt gekweekt. Hieronder leer je meer over het productieproces.

Ook kan je wanneer je verder naar beneden scrolt, in de video zien hoe men op de farm te werk gaat.

1.op het veld

De planten worden met zorg gekweekt, eerst in de nursery om vervolgens te worden uitgeplant in de volle grond. Eens in de volle grond worden de bladeren van de aloe vera plant pas geoogst nadat deze minimum 5 jaar oud zijn en jaarlijks 2000 zonneschijn hebben gehad.

Dit is wat er voor zorgt dat al de waardevolle ingrediënten die de aloe vera plant bevat volledig kunnen ontwikkelen.

2. handmatige verwerking

De oogst gebeurt geheel handmatig.Na de zorgvuldige selectie van de beste bladeren , wordt de bladeren allen met de hand gewassen en worden de uiteinden verwijderd. Dit handmatig proces zorgt er voor dat er geen ongewenste elementen in de producten terecht komen en garandeert de zuiverheid van het sap.

3.behoud van actieve ingrediënten in het sap

Het behoud van de actieve ingrediënten is cruciaal voor de kwaliteit van het sap. Daarom zorgt de farm ervoor dat tijdens de verwerking de grootst mogelijke hoeveelheid actieve ingrediënten behouden blijft. Tijdens het verwerkingsproces wordt de temperatuur laag gehouden, nooit boven de 84 ° om ervoor te zorgen dat de waardevolle stoffen niet verloren gaan. Ze passen ook pasteurisatie toe bij iets meer dan 80 °C zonder verder conserveermiddelen te gebruiken. Op die manier kunnen ze de puurheid van het sap behouden zonder onnodige toevoegingen.

4. Kwaliteit in de aloe vera verzorgingsproducten

De hoogste kwaliteit wordt niet alleen in het sap nagestreefd maar ook in de verzorgingsproducten die van dat sap worden gemaakt. De farm kiest er resoluut voor om volledig conventionele bewaarmiddelen die vaak in cosmetica voorkomen te vermijden. In plaats daarvan wordt er pentyleenglycol toegevoegd aan het aloe vera sap. Dit klinkt misschien zeer chemisch maar is eigenlijk een puur natuurlijk product op basis van suikerriet.

Waarom kiezen voor producten van Aloe vera de Mallorca?

discover the farm

je bent meer dan welkom

Wil je graag zelf eens de farm bezoeken?

Je bent welkom tijdens de openingsuren tussen 10u en 17 u en op zaterdag tussen 10u en 14u. Zondag

De farm is gelegen te Santa margalida, Crta Sta Margalida- Arta; km 3,4