Frequently Asked Questions

Bekijk de meeste gestelde vragen hier. Vindt u het antwoord op uw vraag hier niet terug, contacteer ons dan via het contactformulier en wij helpen je graag verder

aloe vera

Aloe vera is een plant afkomstig uit droge klimaten. De aloe vera plant heeft dikke vlezige baderen met een gelachtige substantie. De gel zit  boordevol vitamienen en mineralen en wat al eeuwenlang gebruikt wordt voor de verzorging van de huid.

De aloe vera producten van Aloe vera de Mallorca onderscheiden zijn van andere aloe vera merken door het gebruik van biologisch aloe vera sap en door het feit dat de natur ident reeks geen water noch conserveringsmiddelen noch emulgatoren bevat en door het feit dat de focus ligt op een huid-identieke structuur.

Op de Aloe vera de Mallorca boerderij moet een plant minstens 5 jaar oud zijn voordat de bladeren geoogst worden.

Een huid-identieke creme heeft een structuur die lijkt op de structuur van de huid waardoor actieve ingredienten van de aloe vera crème sneller en dieper kunnen indringen in de huid.

De aloe vera de mallorca farm heeft ervoor gekozen om bij de natur-ident producten geen water meer te gebruiken in de skincare producten om de concentratie van de actieve ingredienten te verhogen en de kwaliteit te garanderen.

Ja, de producten zijn door hun natuurlijke samenstelling en de huid-identieke structuur geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.