Waarom peeling gebruiken?

Waarom peeling gebruiken?

Waarom peeling toevoegen aan je skincare routine?

Waarom zou je ook een peeling gebruiken voor je gezicht? In deze blog probeer ik je daar een antwoord op te geven. Want geef toe, we hebben het allemaal druk en waarom zouden we nog een extra potje moeten openen en om nog wat extra smeren?

Mensen die me kennen weten dat ik, raar maar waar, helemaal geen ‘crèmekesmadame’ was en ook nog steeds niet ben (jaja, ook al verdeel ik nu huidverzorgingsproducten) maar zoals elke vrouw wil ik graag een mooi verzorgde huid en het is geen geheim ; ik ben helemaal  fan van aloë vera en wat het op een natuurlijke manier voor mijn huid doet. Dus waarom naast een dag/nachtcrème nog een peeling  gebruiken? Ik neem je graag mee.

 

Waarom een peeling gebruiken voor je huid?

Om dode huidcellen te verwijderen van je huid. Onze huid hernieuwt zich uit zichzelf maar er blijven altijd nog dode huidcellen achter. Door een peeling aan je huidverzorgingsroutine toe te voegen en door op regelmatige basis een peeling te gebruiken verwijder je ook deze cellen. Je helpt je huid een handje.

 

Wat doet een peeling voor je huid?

Door je huid te exfoliëren en zodoende de achtergebleven dode huidcellen te verwijderen, voorkom je vooreerst dat deze achtergebleven dode cellen de poriën van je huid gaan verstoppen.  Het beperkt ook acne doordat de grondige reiniging de aanwezigheid van bacteriën verminderen.

Daarnaast stimuleert het peelen ook de bloedsomloop verbetert deze wat essentieel is voor een mooie en gezonde huid. Bij een verminderde bloedsomloop kan de huid zich immers minder goed beschermen en minder goed zich herstellen.

Regelmatig een peeling gebruiken egaliseert ook de huidskleur door roodheid te verminderen en last but not least het verbetert de absorptie van de huidverzorgingsproducten die je gebruikt waardoor deze dus effectiever werken. Dode huidcellen nemen immers de verzorging niet op en houden  eigenlijk je skincare tegen.

 

Waarom aloë vera peeling gebruiken?

 

Aloë vera is gekend om zijn kalmerende en genezende eigenschappen en  is een ideale keuze voor een scrub, vooral voor de gevoelige huid.

Aloe vera de Mallorca combineert in haar Aloë Vera Cream Peeling de voedende eigenschappen van aloë vera met olijfkorrelmeel  voor een zachte en duurzame reiniging en voegt daarnaast nog een mix van hoogwaardige oliën aan toe zoals olijfolie, avocadoolie, en druivenpitolie, samen met sheaboter en hyaluronzuur. 

Dit zorgt niet alleen voor een zachte peeling maar voedt de huid ook intensief tijdens het reinigingsproces.

 

Deze Aloë Vera Cream Peeling is bovendien vrij van water, emulgatoren, conserveermiddelen, minerale olie, parabenen, en microplastics en is dus een natuurlijk en effectief alternatief voor traditionele scrubs die wel vaak microplastics bevatten.

Degene die aandachtig de ingredienten lijst bekijken zullen zien dat er ook edelweissextract en panthenol wordt aan toegevoegd. Deze bieden ook antibacteriële en wondhelende voordelen, waardoor het bijzonder geschikt is voor gevoelige of ontstoken huid.

 

Hoe en wanneer gebruik je nu  een aloëvera scrub?

Het wordt aangeraden om dit 1-2 keer per week te gebruiken doch dit is ook afhankelijk van je huidtype en jouw behoefte.

Breng de crème met olijfkorrelmeel aan op een vochtig gezicht en masseer deze zachtjes in cirkelbewegingen. Na gebruik spoel je je huid af met water en kan je je dag of nachtcrème aanbrengen.

 

Conclusie

Dus waarom zou je een aloe vera peeling gebruiken?

Omdat het een must have/do is voor een gezonde en stralende huid!

Bovendien is Aloe vera  Oliven Kern Cream Peeling zacht voor je huid terwijl het diep reinigt en voedt.

Het is een aanbeveling voor iedereen die zijn skincare wil verbeteren. De aanwezigheid van olijfkorrelmeel een natuurlijk product voor het scrubben maakt mij alvast helemaal fan.

Wie scrubt er mee?

 

Ontdek de voordelen zelf en geef je huid de zorg die het verdient!

 

 

Terug naar blog